Vandaag was een dag met een gouden randje!
Zo’n dag van ‘Carpe Diem’ en dat hebben we dan ook volop gedaan!
Eerst vanochtend een heerlijke wandeling gemaakt over de hei met Boaz en zijn grote vriend Olivier. Foto van de kameraden van een eerdere wandeling; blije Mannen —> blije Vrouwtjes 🙂
Die twee samen zijn een geweldig span ♥
Het was heerlijk buiten met eindelijk die frisse wind om de oren 🙂 Zodoende trokken we er in de middag nog een poos samen op uit, de kleine man en ik. Het is alsof ik de schade van de afgelopen tijd stevig moet inhalen, ik krijg geen genoeg van alle schoonheden in het bos en ik verbaas me over de zwammen die ik zo bijzonder vind. Zo zijn ze er niet, en zo zie je ze in allerlei soorten en maten. Ik vind het een bijzonder fenomeen, die schimmels die zomaar een barstje in de aarde maken om dan ineens tevoorschijn te komen. Om vervolgens even snel weer te verdwijnen. Waar gisteren nog grote platte schijven van oranje bekerzwammen waren, waren er nu weer heel andere vormen te zien. Hoe wonderlijk toch zit de natuur in elkaar!
Per ongeluk stootte ik een grote boleet om die vervolgens doormidden brak, jammer. Helemaal verrast echter om te zien wat er dan tevoorschijn komt! Wat ongelooflijk mooi en ingenieus…En Boaz zuchtte nog es diep… wachten totdat het vrouwtje klaar was…Hij kwam wel aan zijn trekken hoor, met een extra rondje bos! 🙂Het is zo fijn om weer voldoende lucht te hebben en weer energie te voelen, daar kan ik oprecht dankbaar voor zijn!