‘Sunday clears away the rust of the whole week.’

Het eerste rondje met Boaz op zondagochtend vind ik misschien wel het meest fijne loopje van de week: mijmerend slenteren door de wijk of over de dijk langs het kanaal terwijl er (bijna) nog niemand op straat is. Alles en iedereen nog in zondagsrust. Zo’n ochtend voelt vaak als frisse start van een nieuwe week, zoiets als weer met een schone lei beginnen.

Als echte snuffelaar geniet de kleine man volop, zeker nu het ‘egeltjes-tijd’ is. Een poos terug kwam hij met een egel in zijn bek aangehold… ik heb hem wel even verteld dat dat toch niet echt niet de bedoeling is; voorzichtig heb ik de egel met mijn voet terug gerold onder de struiken.Bovendien heeft hij thuis zijn eigen ‘Flip’ 🙂  Overal knisperend ritselend blad onder mijn voeten…Prachtige geweizwammetjes…
Heerlijke herfstkleuren… De ‘wandeldames van het bos’, met steevast een vriendelijke groet… Zo mooi, die grillige vormen op de boomstammen in het bos…Jawel, ik kom echt wel aan mijn trekken deze heerlijke herfst, wat een explosie aan kleur en verscheidenheid, ik kom ogen tekort 🙂En de kleine man neemt het er even goed van… 🙂De frisse ochtenden vind ik weldadig, er is nachtvorst op komst.
Daar word ik helemaal blij van 🙂
Carpe Diem!